Goedkope webshop

Webshop laten maken? bij ons De prijs van een webshop varieert ergens tussen 2000 euro en 10.000 euro. Veel hangt af van de toeters en bellen die je wenst, het aantal producten die de shop moet bevatten en of je er SEO bij wil of niet.

Goedkope webshop

Goedkope webshop laten maken? Als Bloeide onderneming kan je de dag van vandaag niet langer zonder een webshop! Steeds vaker bestellen particulieren en bedrijven producten online, waardoor u een groot aantal klanten misloopt ...

Goedkope webwinkel

Wil jij je eerste stappen zetten in de wereld van online shoppen en e-commerce? Laat daarom een eigen webshop maken? Heb je reeds een eigen webshop en ben je op zoek naar een manier om een goedkope webwinkel te maken.

Betaalbare webshop

Wij bieden aan bedrijven en kmo's professionele en goedkope webshops aan. Voor een betaalbaar tarief ontwerpen wij een webshop die je zelf kan uitbouwen en onderhouden via het Woocommerce, een dynamisch e-commerce platform.

Budget webshops

Wij zijn Woocommerce en WordPress Webdesign Experts, een team van gedreven webdesigenrs met een moderne visie op het gebied van website ontwikkeling en online webdesign. Kies voor kwaliteit aan een scherpe prijs.

betaalbare webwinkel

Als je bij ons een webwinkel wilt laten maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke Content management systeem. Zonder technische kennis kunt u uw webwinkel beheren. U kunt zelf producten toevoegen, bestellingen beheren, ...

Belgische webshops geen voorlopers in security

Zijn de Belgische webshops klaar voor GDPR en hoe ver staan ze in cybersecurity? De vakgroep vzw Safeshops.be peilde naar de situatie: webwinkels besteden wel veel aandacht aan hun levensvatbaarheid, maar op gebied van veiligheidsbeleid is er nog werk aan de winkel.Het onderzoek stoelt op een enquête die Safeshops afnam bij 1149 webwinkels. Daaruit blijkt maar twee op de vijf webshops hun dataverkeer op het internet correct versleutelen via ssl. Slechts 41 procent van de Belgische webshops beantwoordt hieraan en past het ssl-certificaat ook effectief toe. Dat wil dus zeggen dat 59 procent van de digitale winkels nog steeds geen, een slecht of een half werkend ssl-certificaat hebben geïmplementeerd. Dit verhoogt de kans dat er iemand ‘meeluistert’ en dus in het bezit van ingevulde data kan komen. Vorig jaar was de situatie nog slechter, sindsdien zijn er 8 procent meer webwinkels die wel ssl correct toepassen. Ook rond phishing is er nog heel wat verbetering mogelijk. Het merendeel van de webshops heeft al de nodige voorzorgsmaatregelen rond phishing genomen, maar 28 procent heeft het zogenaamde sender policy framework (spf), een protocol dat helpt vast te stellen of de verzender van een mailbericht gerechtigd is om een bericht te verzenden namens de afzender van het bericht, nog niet geïmplementeerd. Dat betekent dat om het even wie o internet mails kan sturen in naam van de slecht-beveiligde webshop.

Bol.com is de grootste webshop van het land

Bol.com voert dit jaar de Twinkle100 aan, de lijst met de grootste webshops van het land. De internetwinkel behaalde vorig jaar een omzet van 950 miljoen euro en bleef daarmee Coolblue (ruim 614 miljoen euro) en Wehkamp (540 miljoen euro) voor. De top vijf wordt compleet gemaakt door Zalando (530 miljoen euro) en Albert Heijn Online (400 miljoen euro). Bol.com stond ook vorig jaar bovenaan; toen met een omzet van 730 miljoen euro. De Twinkle100, die voor de tiende keer werd opgesteld, komt van Twinkle Magazine en de Hogeschool van Amsterdam (HvA).Zij maakten op basis van een enquête een overzicht van de tweehonderd grootste internetwinkels. Van bedrijven die geen omzetinformatie gaven, werd de omzet geschat door de redactie van Twinkle Magazine en de HvA. Sans-online

KLIMA+ goedkope webshop voor verwarmingsketelsoosten

KLIMA+ N.V. (Oudenaarde), ontstaan uit de fusie van drie HVAC-bedrijven, lanceert de alles-in-één webshop voor verwarmingsketels. De webshop www.verwarmingsketelshop.be biedt een antwoord op de groeiende vraag naar laagdrempelige en volledige informatie rond verwarmingsketels. De webshop biedt een totaaloplossing voor verwarmingsketels. Men kan er een nieuwe ketel aankopen of huren of contacten leggen om zijn ketel te laten onderhouden en herstellen. KLIMA+ werkt nauw samen met partnerbedrijven gespecialiseerd in dakwerken en isolatiewerken. De KMO kan zodoende een totaalpakket aan HVAC-diensten bieden (verwarming, ventilatie, airco, sanitair, warm water en warmtepompen) met inbegrip van alle dakwerken en isolatiewerken. KLIMA+ werkt voor particulieren, bouwpromotoren, projectontwikkelaars en de overheid.

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .