Linkbuilding specialist

Wij zijn gespecialiseerd in externe linkbuilding op relevantie. Ons team zorgt ervoor dat jou website snel stijgt op uw belangrijkste zoekwwoorden binnen Google! Vraag ons vandaag nog meer info over interner en externe linkbuilding.

Linkbuilding expert

Het ontwikkelen van een effectieve link building strategie is van essentieel belang voor het succes van uw website op het internet. Link building campagnes moedigen websites aan te linken naar pagina’s van uw site om ze relevanter te maken

Wat is linkbuilding

Link building is het genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of externe links genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Optimaliseer je website

Bij het optimaliseren van de interne websitestructuur is zowel autoriteit als relevantie van belang. Dit geldt echter niet alleen voor interne links, maar ook voor externe links; het is niet alleen van belang wie naar je verwijzen, maar ook hoe.

Link-building campaign

Link building plays a critical role in SEO today, but despite its importance, many people still approach this component haphazardly. They enthusiastically jump in with both feet, but without a structured process, they fail to achieve the results they could.

Linkbuilding webshops

Het is belangrijk om te onthouden dat linkbuilding uit twee belangrijke elementen bestaat: content creëren en deze goed marketen. Goede content creëren is een vereiste, maar daarmee ben je er nog niet. Er komt meer bij kijken.

Wat is het geheim van linkbuilding?

Om bij het begin te beginnen: wat is linkbuilding nu eigenlijk? De betekenis is simpel; het draait letterlijk om het bouwen van links. Deze hyperlinks worden op andere websites aangebracht en verwijzen naar je eigen website. Ze worden daarom ook wel backlinks genoemd. De groei van links naar je website is eigenlijk een natuurlijk proces. Denk er maar eens over na: vanaf het moment dat je website online gaat, is het logisch dat mensen elkaar hier af en toe naar verwijzen middels een link. Heb je bijvoorbeeld een webshop in fietsen? Dan ligt het in de lijn der verwachting dat er vroeg of laat een backlink naar je site zal verschijnen op een forum voor fietsliefhebbers. Hoe meer links er op internet naar je website verwijzen, hoe populairder deze blijkbaar is bij mensen.

Waarom linkbuilding onmisbaar is voor effectieve B2B-marketing

B2B-bedrijven zijn enthousiaste afnemers van marketing automation software (volgens sommige onderzoeken werkt 55 procent van de B2B-bedrijven ermee). Door de inbound-gerichte aanpak die door marketing automation aanbieders wordt gepropageerd is het belang van SEO voor B2B bedrijven toegenomen. Volgens het onderzoek Regalix State of B2B marketing gaf 54 procent van de B2B-bedrijven aan in 2016 meer geld te hebben gegeven aan SEO. Dat is maar goed ook. Verschillen met B2C Bij B2B-marketing is het effect van SEO indirecter dan bij B2C, dit heeft een aantal oorzaken: Aankoopprocessen zijn langer. Leads komen via verschillende kanalen in contact met een bedrijf voordat zij klant worden. Er zijn bijna altijd meerdere beslissers die het aankoopproces beïnvloeden. De prijs van de producten/diensten is hoog. Kansen voor B2B-bedrijven Het lange aankoopproces met verschillende beïnvloeders biedt bedrijven de kans om zich te onderscheiden ten opzichte van concurrenten door middel van een goede SEO-strategie. Volgens onderzoek doen B2B onderzoekers gemiddeld twaalf zoekopdrachten voordat zij naar de website van een specifiek merk gaan. Wanneer je als potentiële leverancier in deze fase goed zichtbaar bent, heb je een voorsprong op concurrenten die dat niet zijn.

Linkbuilding tips om je traffic te boosten

Linkbuilding is meestal het sluitstuk van een SEO campagne. Terwijl je organic search ranking meestal het meeste baat heeft bij meer kwalitatieve links naar je site. Linkbuilding; de theorie Meer dan 200 factoren bepalen je rankings. Globaal is de volgende formule van toepassing. Ranking zoekwoord= relevantie X populariteit2 Populariteit wordt bepaald door: Linkpopulariteit ‘Kleefkracht’ pagina: hoge CTR zoekresultaat naar pagina, lage bounce rate terug naar Google en hoge interactie met de pagina, (kliks en social) Linkpopulariteit kun je vergelijken met stemmen: Hoe meer stemmen voor je webpagina, hoe hoger de populariteit. Hoe meer invloedrijke stemmen, hoe populairder je site is. Hoe meer jonge stemmen, hoe populairder je site. De tekst waarmee gelinked wordt zegt Google iets over de content.

 

Onze Partners

Wij werken samen met heel wat bedrijven relevant aan webdesign, online marketing, seo ... .